De mooiste dag van het jaar nóg leuker met een SterMusicalfeestje!

Over ons

Een SterMusicalfeestje verzorgt graag alle feestelijkheden voor de jarige, zodat u als ouder -bijna- niets meer hoeft te doen.

Een SterMusicalfeestje duurt dan ook standaard 3 uur, waarin we graag de tijd nemen om een prettige en fijne sfeer te creëren met de kinderen.

Zo kunnen we op een speelse én leerzame wijze alle onderdelen van de gekozen musical goed oefenen. En kunnen de kinderen uiteindelijk een stralend optreden geven aan al hun fans in het publiek. 

 

Natuurlijk is een SterMusicalfeestje niet compleet zonder een

Taart & Cadeau moment. We nemen daarnaast graag de tijd voor het schmink onderdeel. Na afloop krijgt iedereen een leuke goodie-bag mee naar huis. 

Het enige wat u als ouder nu nog rest, is de uitnodigingen versturen!

De filosofie van SterMusicalfeestje

Wij zijn Suzanne Klein en Charo Durán, gediplomeerde musicaldocenten en hebben elkaar leren kennen bij de Amsterdamse JeugdteJAterschool. Samen hebben wij daar aan de musicalklassen lesgegeven en elk jaar naar een spetterend optreden toegewerkt.

 

Toen daar opeens ouders met de vraag kwamen: "Geven jullie ook musicalfeestjes?" is het idee voor SterMusicalfeestje ontstaan. Het eerste feestje dat wij gaven was een succes: wat een plezier was het de kinderen zo te zien stralen als de

sterren in hun eigen musical! 

Dit gecombineerd met onze pedagogische, muzikale en theatrale know-how, maakt dat de kinderen

niet alleen maar een super leuke dag hebben, maar ook wat leren.

Kinderen die bijvoorbeeld al op musicalles zitten, kunnen dus worden uitgedaagd en op hun eigen niveau leskrijgen. 

Het stiekeme verlangen zelf ook als kind een musicalfeestje te hebben gehad, maakt ons extra gemotiveerd om er voor de jarigen van nú een onvergetelijke verjaardag van te maken!